Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Wierden

Taxi Wierden nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Wierden met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Wierden. Wanneer u zich wil verplaatsen in Wierden of vanuit Wierden of omgeving, neem dan contact op met Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkoop tarief. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Wierden.

Taxi Wierden voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar 24 uurs service.
- Wij zijn de beste in particulier & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd bij afspraken.
- Wij zijn betrouwbaar & discreet.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Wierden. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming.
De prijs is gemiddeld voor een enkele reis € 45,- en een retour € 80,-

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar Wierden. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Wierden met de Taxibus ( 8 personen) € 65,- en een retourtje Wierden € 120,-  Bij Taxi Centrum Hengelo kunt u ook terecht voor Discovervoer, Schipholvervoer, Personenvervoer en Station taxi van en naar Wierden.

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Enschede Bel de Taxicentrale via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service  in Enschede.

Taxi Centrum Hengelo