Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Bornerbroek

Taxi Bornerbroek nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Bornerbroek met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Bornerbroek. Wanneer u zich wil verplaatsen naar Bornerbroek of vanuit Bornerbroek en omgeving, neem dan contact op met Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkope tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Enschede.

Taxi bedrijf Bornerbroek voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar 24 uur taxi service.
- Wij zijn de beste in particulier & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd.
- Wij zijn betrouwbaar & discreet.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Bornerbroek. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming.
De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis Bornerbroek € 25,- en een retour € 50,-

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Bornerbroek. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Bornerbroek met de Taxibus € 40,- en een retourtje Bornerbroek € 80,- Wij rijden ook met taxi van en naar Azelo.

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Enschede Bel de Taxicentrale via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service  in Enschede.

Taxi Centrum Hengelo